83 reviews
  1. 8.6

    No review left

    November 2018 -  stayed in Hardin

  2. 9.4

    Pretty much everything.

    December 2018 -  stayed in Hardin

  3. 8.7

    No review left

    November 2018 -  stayed in Bunita

  4. 10

    No review left

    November 2018 -  stayed in Bunita

  5. 8.7

    Accommodation was excellent and the staff very friendly, will definetly come back to Resort Bonaire.

    October 2018 -  stayed in Abundante +

  6. 9.1

    Heerlijke ruim opgezet resort op een uitstekende locatie. Resort is hagel nieuw en zelfs nog een klein gedeelte in aanbouw. Hiervan hebben we overigens geen last gehad. Bij de poolbar/restaurant kan je geweldig goed eten! Ook personeel is vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!

    October 2018 -  stayed in Abundante +

  7. 7.1

    Heel mooi zwembad, mooie nieuwe appartementen. Ieder apartement heeft een groot terras met 2 zitjes waardoor je heerlijk buiten kon zitten. Hangt een leuke sfeer door de muziek en de poolbar.

    September 2018 -  stayed in Hardin

  8. 7.4

    - Vriendelijk ontvangst - Personeel is praktisch ingesteld - Mooi resort met mooie appartementen

    September 2018 -  stayed in Hardin

  9. 7.1

    Onwijs lekker gehad bij resort Bonaire. Heerlijk appartement met alles erop en eraan direct aan het zwembad gelegen. Echter vind ik het jammer dat als je 's avonds arriveert je niet goed kan zien waar de receptie is. Dit staat niet duidelijk aangegeven. Verder is het jammer dat de handdoeken na 4 dagen verschoond worden en je bedlinnen na ongeveer een week pas verschoond worden. Maar gelukkig hadden wij een wasmachine in het appartement. Ik zou dit zeker aan iedereen aanbevelen en zou zo weer terug gaan! Heel fijn personeel en leuke pool bar! Al met al super verblijf gehad.

    September 2018 -  stayed in Hardin

  10. 7.1

    No review left

    September 2018 -  stayed in Bunita