64 reviews
  1. 7.1

    No review left

    September 2018 -  stayed in Bunita

  2. 8

    Nieuw verblijf tegen gereduceerd tarief trok ons aan en was het zeker waard. Mooi complex, goed uitgeruste keuken, mooie ruimte maar wij kregen gelijk gratis upgrade naar penthouse so what's not to like. Weinig tijd op het complex besteedt omdat wij duiken en daarvoor veel weg waren. Misten daarvoor wel de faciliteiten op het complex zoals spoelbakken voor het reinigen van duikuitrusting. Wij zijn kinderloos dus geen mening hierover te geven.

    September 2018 -  stayed in Abundante +

  3. 8.6

    Mooie appartementen , Ruim , met zeer groot balkon , mooie plek om te relaxen , vriendelijk en behulpzaam personeel , en dat allemaal op een eiland vol rust , waar je lekker uit kunnen eten , en een zeer mooie onderwater wereld .

    September 2018 -  stayed in Bunita

  4. 7.7

    Gezellige bar, het zwembad en de gemoedelijke opzet van het complex.

    August 2018 -  stayed in Hardin

  5. 7.4

    The room was clean and comfortable. The staf was friendly. The pool was very nice. My wife loved it. Anyway, we enjoyed our stay. We love to come back soon.

    August 2018 -  stayed in Hardin

  6. 8

    Mooie ruime appartementen met groot balkon, prachtig zwembad met voldoende bedjes

    August 2018 -  stayed in Bunita

  7. 8.4

    - fijne ruime kamers - lekkere bedden - lekkere douches - mooi zwembad - fijne ligging - snel geholpen bij receptie - goede wifi - laat uitchecken: goed idee!

    August 2018 -  stayed in Abundante +

  8. 9

    the staff was very helpful and i got a early check in and early check out ( for a small amount extra), the accomadation was very pleasant , clean and wel organized. altough there was still a lot of building going on we never had any distubance or irritating from that. and we remarked that is i a resort in development and far from ready. But the staff did what it had to do and overcame every bachsetting from a resort in groing

    July 2018 -  stayed in Abundante +

  9. 8.4

    Alles

    July 2018 -  stayed in Hardin

  10. 7.7

    No review left

    July 2018 -  stayed in Abundante +